Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü -Ulaş'ta Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende konuşan İlçe Emniyet Amiri Hayri Onur, Ulaş'taki huzur ortamına ilçe halkının verdiği katkının önemine dikkati çekti. Onur, ilçe halkına teşekkür etti.

Ulaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin şiirler okuduğu törene, Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş, Cumhuriyet Başsavcısı Resul Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş ve beraberindekiler, daha sonra Ulaş Jandarma Komutanlığı'na ait çok kapsamlı salonuna geçerek İlçe Emniyet Amirliği tarafından verilen kokteyle katıldı. Kokteylde davetlilere içecek ve kuru pasta ikram edildi.

Polisin çalışmalarıyla ilgili slayt gösterisinin sunulduğu programda, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir,kompozisyon, koşu ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: