Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı başkanlığındaki heyet, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı başkanlığındaki heyet, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Vali Düzgün'e bir buket çiçek takdim ederken Vali Düzgün de ziyaretine gelen heyet üyelerine birer karanfil sundu.

Ziyarette konuşan Vali Düzgün, polislerin bundan önce olduğu gibi her zaman canla başla çalıştığını belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167 yıldır başarılı hizmetler ortaya koyduğunu ifade eden Düzgün, tüm teşkilat üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

Reklam
Reklam

Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı da, polis camiası olarak halkın huzur ve güvenliği için bugüne kadar yasaların verdiği tüm hükümleri uygulamak için disiplinli bir şekilde çalıştıklarını ve her zaman halkın emrinde olduklarını söyledi.

Heyet daha sonra şehir mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek dua okudu.

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin süreceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: