Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü Gördes'te de kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü, Gördes ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü, Gördes ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Gördes Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Murat Aylıkçı, İlçe Emniyet Amiri İsmail Boyacı, kamu kurum ve kuruluş amirleri, ilçe emniyet amirliği personeli, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Amiri Boyacı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Boyacı, Türk Polis'inin milletin huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetler karşısında Türkiye Cumhuriyeti devleti, milleti ve şanlı bayrağı uğruna gerektiğinde canını feda ederek, şehit olmayı yüce paye sayan 200 bini aşkın mensubu ve şerefli geçmişi ile Türk milletinin övünç kaynağı olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Boyacı, "Amacımız, el birliği ile suç işlenme oranlarını düşürerek daha huzurlu ve güvenli bir Gördes oluşturabilmek ve bunu koruyabilmektir" dedi.

Tören sonrası, ilçe halkına emniyet personellerinin ortaklaşa düzenledikleri pilav-ayran hayrı yapılmasının ardından, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinden sonra kutlama etkinliği sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: