Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü -Kocaeli Valisi Topaca, "Polis Teşkilatımız vatandaşımızın 24 saat kesintisiz huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmelerinisağlıyor"

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, "Polis Teşkilatımız vatandaşlarımızın 24 saat kesintisiz huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmelerini sağlıyor" dedi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, "Polis Teşkilatımız vatandaşlarımızın 24 saat kesintisiz huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmelerini sağlıyor" dedi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Topaca, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının köklü ve eski bir kuruluş olduğunu söyledi.

Bugün itibariyle yaklaşık 150 bin polisin teşkilatta görev yaptığına dikkat çeken Topaca, polislerin gece gündüz demeden insanların güvenliği için mesai merfumu gözetmeksizin emek sarfettiklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Kocaeli'de de personel yetersizliğine rağmen, polis teşkilatının suç oranlarının azaltılmasına büyük bir başarı sağladığını belirten Topaca, şunları kaydetti:

"Kocaeli'de güvenlik açısından ciddi sıkıntılarımız yok. Zaman zaman münferit hadiseler olmakla birlikte bu hususta tedbirleri en seri şekilde teşkilatımız almaktadır. Polis teşkilatımız vatandaşımızın 24 saat kesintisiz huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmelerini sağlıyor. Bu yönüyle arkadaşlarımıza müteşekkiriz. Polislerimize kazasız belasız görevler diliyoruz"

Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur da Türk Polis Teşkilatının devletin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Polislerin sadece huzur ve asayişi sağlamak için değil, sosyal yönden de çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Çalkavur, "Bu kapsamda Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 167 Gülen Yüz Projesini başlattık. Proje kapsamında 92 Roman çocuğuyla birlikte çeşitli etkinlikler düzenledik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından bayan polis memuru Vali Topaca'ya çiçek verdi.

Öte yandan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Çalkavur ile emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutlayan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin, Türkiye'nin en güvenli ve huzurlu şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Halkın ve esnafın polisi sevdiğini ve polise güvendiğini belirten Karaosmanoğlu, "Ülkemizin refahı ve huzuru için çalışan emniyet güçlerimizin yanındayız. Emniyet teşkilatımızın başarılı çalışmalarıyla Kocaeli, Türkiye'nin en güvenli ve huzurlu kentlerinden birisi olmuştur. Polis teşkilatımız halkımıza büyük güven vermektedir. Kocaeli Emniyeti de, asayiş olaylarının önlenmesi, güvenliğin ve huzurun temininde son yıllarda büyük başarılar elde etti" şeklinde konuştu.

Karaosmanoğlu'na polis haftası dolayısıyla bilgi aktaran İl Emniyet Müdürü Çalkavur, emniyet güçlerine verdiği destek ve gösterdiği yakınlık nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: