Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü -Uşak Emniyet Müdürü Demirtaş ve emniyet mensupları, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Demirtaş, teşkilat mensuplarının halkın huzur ve güveni için her şartta görev yaptığını söyledi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi veren Demirtaş, emniyet mensupları ile vatandaşlar arasında diyaloğun artırılması için çalıştıklarını söyledi.

Vali Özdemir Çakacak ise Türk Polis Teşkilatı'nın 167 yıldır, yasaların uygulanması, huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşların canının, malının, namusunun korunması, temel hak ve özgürlüklerin ön planda tutularak toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevleri yerine getirdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Polisin görevlerini yerine getirirken gücünü Anayasa ve yasalardan aldığını belirten Vali Özdemir Çakacak şunları söyledi:

"Kendine yasaların verdiği yetkiyi yine yasalar çerçevesinde başarıyla kullanan, teknolojinin her geçen gün artan yeniliklerine çok rahat ayak uydurarak çalışmalarında son teknolojiden faydalanan Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutlar, ilimizin huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yapan polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

Ziyaretin sonunda Vali Çakacak ile emniyet mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: