Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü -DÜ Rektörü Şerifoğlu: "Kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareketeden emniyet mensuplarımızın halkımızın desteğiyle, bundansonra da başarı ile hizmet edeceklerine inanıyoruz"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarının halkın

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarının halkın desteğiyle, bundan sonra da başarı ile hizmet edeceklerine inandıklarını belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şerifoğlu, huzur ve emniyetin en büyük güvencesi olan polis teşkilatının görevinin bilinci içerisinde, insan haklarına saygılı, vatandaşa karşı hoşgörülü ve yardımseverliğiyle milletin gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Türk Polis Teşkilatı'nın başarılı çalışmalarını gururla izlediklerini vurgulayan Şerifoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarımızın halkımızın desteğiyle, bundan sonra da başarı ile hizmet edeceklerine inanıyoruz. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünde tüm mensuplarına üstlendikleri bu zor ve yorucu görevde başarılar diliyor, görevleri uğruna şehit düşmüş emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: