Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan:-"Türk Polis Teşkilatı gerektiğinde canınıfeda eden Türk polisinin, böyle kutsal biramaca hizmet etmenin gururu içerisinde"

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit çağlayan, "Türk Polis Teşkilatı gerektiğinde canını feda eden Türk polisinin, böyle kutsal bir amaca hizmet etmenin

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit çağlayan, "Türk Polis Teşkilatı gerektiğinde canını feda eden Türk polisinin, böyle kutsal bir amaca hizmet etmenin gururu içerisinde" dedi.

Çağlayan, Türk Polis Teşkilatının 167. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, polis teşkilatının vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması ile toplumsal huzur, barış ve güvenliği konusunda ciddi bir görev yaptığını belirtti.

Polis Teşkilatının ciddiyet, özveri ve disiplin isteyen bir meslek olduğunu belirten Çağlayan, mesajında, "Türk Polis Teşkilatı gerektiğinde canını feda eden Türk polisinin, böyle kutsal bir amaca hizmet etmenin gururu içerisinde" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: