Türk Polis Teşkilatının 167. yıl dönümü Nizip'te kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü Nizip'te çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü Nizip'te çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tören, polis ve vatandaşların oluşturduğu uzun kortejin bando takımı eşliğinde şehir merkezinde yürüyüşüyle başladı. Cumhuriyet Alanı'nda saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve çelenk sunumu ile devam etti.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu ve sevincini yaşamakta olduklarını belirtti.

Emniyet Müdürü Kantar şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Emniyet teşkilatının temel görevi vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve güven içinde yaşamalarını temin etmektir. Asayiş hizmetlerinden kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye, terörle mücadeleden trafik hizmetlerine kadar bütün alanlarda halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yoğun bir çaba gösteren güvenlik güçlerimiz, görevlerini toplumun ihtiyaçlarına ve hizmetin gereklerine uygun olarak güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi gözeterek yerine getirmekte ve vatandaş odaklı hizmeti esas almaktadır."

Yapılan konuşmaların ardından, Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren törenin ardından katılımcılara, İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde bir kokteyl verildi.

Törene Kaymakam Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Günay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, daire müdürleri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: