Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü -Yığılca ve Kaynaşlı'da törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü Yığılca ve Kaynaşlı'da törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü Yığılca ve Kaynaşlı'da törenlerle kutlandı.

Yığılca'da Anıtpark'ta yapılan törende Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, ardından Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan İlçe Emniyet Amiri Aytaç Tefek, Türk Polis Teşkilatı'nın 167 yıldır vatandaşların huzuru için çalıştıklarını belirterek, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu uğurda şehit olan meslektaşlarımıza saygı ile anıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi ve bundan sonra da vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Törenin sonunda Emniyet Amiri Tefek, tebrikleri kabul etti.

-Kaynaşlı-

Kaynaşlı'da yapılan törende ise Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na İlçe Emniyet Amiri Ercan Odabaş tarafından çelenk konuldu.

Çelenk töreninin ardından Emniyet Amiri Odabaş ve birim müdürleri, Kaymakam Cengizhan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: