Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Polis Haftası dolayısıyla Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Polis Haftası dolayısıyla Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Namal, ziyarette, Polis Haftası'nda yapılacak programlar hakkında bilgi verdi.

Ağırlıklı olarak programlarda polisin tanıtımına yönelik faaliyetler yaptıklarını belirten Namal, yarın şehitler anısına mevlit okutacaklarını ifade etti.

Doğan ise Osmanlı'dan günümüze intikal etmiş kurumlar ne kadar güçlüyse, sosyal ve ekonomik sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyorsa Türkiye'nin de o kadar güçlü olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bugün bin yıllık devlet kurma geleneği olan bir ülkede yaşandığını belirten Doğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168 yıldır milli güvenliğin esenliği için çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kendini yenilemeye başladığını vurgulayan Doğan, teşkilatın toplumda imaj kazandığını, bugün daha çok güvenilen bir kurum haline geldiğini bildirdi.

Öte yandan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, bir alışveriş merkezinde, Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından personelin çektiği fotoğraflar ve çizdiği resimlerden oluşan sergi açıldı.

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve müdür yardımcıları, polisin çalışmaları, insan hayatı ve çevre konularının yer aldığı serginin açılışını yaptı.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: