Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Candan, mesajında, 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren Türkiye'nin huzuru, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan, yasalara uyulmasını denetleyen, suçluları yakalayıp adli mercilere teslim eden, yetkilerini yasalardan ve desteğini halktan alan emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Emniyet teşkilatının son yıllarda yaptığı duyarlı, başarılı ve insan haklarına saygılı çalışmalarla devlet kurumları arasında saygınlığını her geçen gün arttırdığını ifade eden Candan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Türk Polis Teşkilatının, vatandaşlarımızın nazarında itibari daha da yükselmiştir. Polisimizin gece gündüz demeden zor koşullar altında üzerine düşen görevleri yerine getirirken çağın getirdiği yeniliklere ayak uydurmak için önemli atılımlar da yapmıştır. Son yıllarda altyapı, eğitim düzeyi, teknik, teknolojik ve araç gereç yönünden gerçekleştirdiği yeniliklerle de Avrupa'nın sayılı polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: