Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümü

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle geniş katılımlı bir kutlama programı hazırladıklarını bildirdi.

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle geniş katılımlı bir kutlama programı hazırladıklarını bildirdi.

Demirtaş, Uşak Emniyet Müdürlüğü Hasbahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Polis Haftası etkinliklerinin 5 Nisan Cuma günü başlayacağını, kutlamalar kapsamında şehitler için Sarayaltı Camii'nde mevlit okutulacağını, kan bağış kampanyası düzenleneceğini, polis şehit ailelerini ziyaret edeceklerini, polis araç ve gereçleri sergisi yapılacağını ve kurum ziyaretlerinde bulunacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu yıl Ankara yolu üzerindeki yeni hizmet binasının temelini atmayı planladıklarını dile getiren Demirtaş, şöyle konuştu:

"Emniyet Genel Müdürlüğü 2013 yılında 8 ilin hizmet binası projesine start verdi. Bizim projemiz birinci sırada yer alıyor. Bina yaklaşık 15 milyon TL'ye mal olacak. İki yılda tamamlanmasını bekliyoruz. 50 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek bina kentimizin ihtiyaçlarına 50 yıl yanıt verecek nitelikte. Yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından mevcut hizmet binamızı polisevine dönüştürmeyi düşünüyoruz. Kent merkezinde yeterince faydalı olmayan Kışlık Polis Evi Binası, Çocuk Şube Müdürlüğü Binası ile Dörtyol Trafik Noktası'nı takas yolu ile elden çıkaracağız. Cumhuriyet Polis Merkezi'ni kapatarak Kemalöz Mahallesi'nde yeni bir polis merkezi inşa edeceğiz. Bu taşınmazlardan elde ettiğimiz gelirlerle polis merkezini yapmayı düşünüyoruz."

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: