Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, emniyet mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını belirtti.

Erişen, mesajında şunları kaydetti:

"Türk Polis teşkilatımız kuruluşundan bu yana vatandaşların gönlünde saygın bir yer edinmiştir. 24 saat, 365 gün aralıksız görev yapan Emniyet Teşkilatımız zor şartlarda görev yapmaktadır. Görevlerini gece gündüz zor şartlar altında büyük fedakarlıklarla vatan, millet ve bayrak sevgisi ile canları pahasına ciddi bir sorumluluk anlayışı ile görevlerini yerine getirmektedirler. Huzur ve güven ortamının teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın mensuplarının görevlerini, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de başarıyla sürdüreceklerine inancımız tamdır. Bu vesile ile Türk Emniyet teşkilatımızın ve yakınlarının polis haftasını kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz"

Reklam
Reklam

Muhabir: Sefa Eyi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: