Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı-Vali Öz: "Son Yıllarda Polis Teşkilatımız Hem Insangücü, Hem De Teknolojiyi Kullanarak Suçla Mücadelede Önleyici Kolluk Gücü Olarak Çok Önemli Mesafe Aldı"

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk olarak çok önemli mesafe aldı" dedi.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. yılı nedeniyle Amasya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesildi, Amasya Müftüsü İsmail İpek tarafından dua okundu.

Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, polis teşkilatının fedakarca 24 saat esasına dayalı çalıştığını söyledi.

Polislik mesleğinin zor olduğunu ifade eden Öz, "Polislik mesleği fedakarlık gerektiren aynı zamanda çok şerefli bir meslek. Son yıllarda polis teşkilatımız hem insan gücü, hem de teknolojiyi kullanarak suçla mücadelede önleyici kolluk gücü olarak çok önemli mesafe aldı. Bu süreçte tüm teşkilatımızın katkısı var. Ben nice güzel yıllarda güzel hizmetlerde buluşalım istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öz, ülkenin güzel bir süreçten geçtiğini dile getirerek barış, huzur ve güvenlik anlamında süren sürecin devamını diledi.

Yapılan duaların ardından Tekirdede Mezarlığı'nda şehit polis memuru Nihat Bulut ile askeri şehitlik ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Etkiliğe Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Jandarma Komutanı Albay Halil Şen ile Şube müdürleri ile polis memurları katıldı.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: