Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Yıl Dönümü

Rize Valisi Nurullah Çakır, her anlamda köklü deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı'nın, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve

Rize Valisi Nurullah Çakır, her anlamda köklü deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı'nın, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak başarılı hizmetler verdiğini belirtti.

Çakır, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk polisinin her yerde ve her şartta fedakarca çalıştığını, üstlendiği kutsal görevi hizmet aşkıyla yaptığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Türk Polis Teşkilatı'nın görevini her zaman fedakarca yaparak toplumun takdirini kazandığını belirten Çakır, şöyle devam etti:

"Polis sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsünün yanında toplum destekli gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır. İnsanın olduğu her yerde var olan, toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz bu sayede yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik imkanına kavuşmuştur."

Çakır, her anlamda köklü deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı'nın, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak başarılı hizmetler verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Devletimiz ve hükümetimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlanacak imkanlarla güvenlik birimlerimizin çalışmalarını hızlandıracaktır. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü münasebetiyle, ilimizde huzur ve güven içinde ortam sağlanmasında emeği geçen Rize Emniyet Müdürlüğü mensuplarını içtenlikle kutluyorum. Bu uğurda canlarını feda ederek görevi başında şehit olmuş polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: