Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

MERSİN (AA) - Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, polis teşkilatının169. kuruluş yılı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

MERSİN - Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, polis teşkilatının169. kuruluş yılı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın, kurulmasından bu yana kamu düzen ve güvenliğini sağlamak, yasaların adilce uygulanması için büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirtti. Polis teşkilatının, toplumun huzuru ve refahı için trafik hizmetlerinden vatan müdafaasına kadar birçok konuda çok hassas davrandığının altını çizen Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlenmelere karşı canı pahasına verdiği mücadeledeki fedakarlığı ile polislerimiz hiç bir zaman unutulmayacaktır. Polisimizi daha iyi anlayabilmek için bir an için onların aramızda olmadığını düşünmemiz yetecektir. Türk Polis Teşkilatının 169. yılını en içten dileklerle bir kez daha kutlarken, asla unutmayacağımız şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Vatan ve millet sevgisi ile dolu görev başındaki tüm polislerimize, sağlık, mutluluk diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: