Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

 Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından kokteyl programı düzenledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından kokteyl programı düzenledi. Emniyet lokalinde düzenlenen programda konuşan Tokat Emniyet Müdürü Fikri Yalman, "10 Nisan 1845'te kurulmuş ve bugüne kadar da bu topraklar üzerinde yasalardan aldığı güç ve vatandaşından aldığı destekle yine bu topraklar üzerinde yaşayan ve yetişen insanlara hizmet sunan bir teşkilatın mensuplarıyız. Geçmişte şan ve şerefle dolu uzun bir dönem geçirmişiz. Bu toprak için biran bile tereddüt etmeden, gözünü kırpmadan canını seve seve feda etmiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. Programda, emniyet teşkilatını anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu. Yalman, emniyette 15 yıl ve üzeri görev yapan personeline teşekkür belgesi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: