Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe protokolünü ziyaret etti.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe protokolünü ziyaret etti. Yiğit, Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mankan, Komiser Galip Yavaşoğlu, Başpolis Memuru Yakup Dere, Polis Memuru Leman Çolak, ve Ali Özeren ile birlikte Kaymakamı Ali Katırcı'yı ziyaret etti. Kaymakam Katırcı, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yiğit ve beraberindekiler ardından İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra Ağır Ceza Reisi Mustafa Keçeli’yi de makamlarında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: