Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

 AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Yıldırıcı, mesajında, polis teşkilatının yurt içi ve uluslararası alandaki çalışmalarıyla kendini ispat etmiş bir kurum olduğunu aktardı. Türk polisinin yasalardan aldığı güçle, ülkenin emniyet ve huzur ortamını güven altına alma doğrultusunda çalıştığını belirten Yıldırıcı, şu ifadeleri kullandı: "Dünya sürekli değişmektedir. Buna bağlı olarak emniyet teşkilatımız da teknolojik ve fiziksel anlamda kendini gün geçtikçe geliştirmektedir. Emniyet teşkilatımız onurlu görevini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmektedir. Aksaray’ın güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ayrıca görevleri sırasında şehitlik mertebesine ulaşan polislerimize de Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: