Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

SİVAS - AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Turan, mesajında, "169. yılını kutlayan polis teşkilatımızın, hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven ve huzur vermektedir" ifadesini kullandı. Emniyet hizmetinin, toplum hayatında büyük önem arz eden bir kamu hizmeti olduğunu belirten Turan, bu hizmetin, kamu düzeninin sağlanmasının ve insanların birlikte yaşayabilmesinin vazgeçilmez şartı olduğunu vurguladı. Turan, mesajında, "Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevi başında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, yaralanan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, fedakar ailelerine sağlık ve huzur diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: