Türk Polis Teşkilatı'nın 198. Kuruluş Yıl Dönümü

Kars'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 198'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis-halk koşusu düzenlendi.

Kars'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 198'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis-halk koşusu düzenlendi.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen "7'den 77'ye polis-halk koşusu" Evliya Camisi önünden başladı. Kars Şehir Stadyum'unda tamamlanan koşuya, 87'si erkek, 30'u kız olmak üzere 107 kişi katıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir, koşunun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bu koşuyu düzenlediklerini belirterek, "Vatandaşımızın, öğrencilerimizin bizi tanıması adına önemli bir organizasyon. Polis Haftası kapsamında 500 öğrencimize il merkezi ve ilçelerimiz de 10 ayrı alanda spor, halk, oyunları, enstrüman çalma gibi kültürel konularda eğitimler veriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Koşunun ardından birinciye Cumhuriyet altını, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye de 250 TL değerinde hediye çeki verildi.

Muhabir: Musa Hazırbulan / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: