Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü

Mersin'de, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümünde gazetecilerle, emniyet mensupları 'dostluk maçı'nda karşı karşıya geldi.'10...

Mersin'de, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümünde gazetecilerle, emniyet mensupları 'dostluk maçı'nda karşı karşıya geldi.

'10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakası, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen futbol karşılaşması, oldukça keyifli başladı. Emniyetspor'un kaptanlığını İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz yaparken, Basınspor'un kaptanı ise DHA muhabiri Ali Şen oldu. Karşılaşma öncesi her iki takımın kaptanları bir birlerine çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Oldukça zevkli geçen karşılaşma Emniyetspor'un 6-1 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrası açıklama yapan Emniyet Müdürü Arif Öksüz, sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu belirterek, "Skor ne olursa olsun önemli olan dostlukların pekişmesidir" dedi.

Hafta kapsamında ayrıca MGC tarafından emniyet teşkilatına yönelik Sultaşa Oteli'nde kahvaltılı bir program düzenlendi. Müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürlerinin katıldığı buradaki toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümünü gururla kutladıklarını söyledi. Mersin'de haziran ayında yapılacak olan Akdeniz Oyunları'na da değinen Öksüz, 2013 Akdeniz Oyunları'nda spor güvenliğini en iyi şekilde yerine getireceklerini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: