Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Odabaşı, mesajında, Türk polisinin toplumu tehdit eden olaylara karşı yıllardır bir kalkan olarak hizmet verdiğini belirtti.

Odabaşı, mesajında şunlara yer verdi:

"Türk polisi güvenliğimizin teminatıdır. Türk polisi 167 yıldan beri toplumu tehdit eden olaylara karşı insanımızı korumakta, vatandaşların can ve mal güvenliği ile asayişini canı pahasına sağlamaktadır. 1845 yılında kurulan, bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamak ve korumakla görevli Türk Polis Teşkilatı, çok zor çalışma şartlarına rağmen, gurur kaynağımız oldu. Fedakarca hizmet veren polis teşkilatımız, Türk milletinin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etti.

Reklam
Reklam

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, vatanı ve ay yıldızlı bayrağı uğruna canını feda eden aziz şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: