Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü -Eskişehir Valisi Koçdemir: "Türk polisi, kamu güvenliğinin ve huzurunun sağlanmasını güler yüzlü, objektif, dürüst,fedakar ve yardımsever görev anlayışıyla etkin ve süratleyerine getirmektedir"

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Türk polisinin, kamu güvenliğinin ve huzurunun sağlanmasını güler yüzlü, objektif, dürüst, fedakar ve yardımsever görev anlayışıyla

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Türk polisinin, kamu güvenliğinin ve huzurunun sağlanmasını güler yüzlü, objektif, dürüst, fedakar ve yardımsever görev anlayışıyla etkin ve süratle yerine getirdiğini bildirdi.

Koçdemir, yaptığı yazılı açıklamada, devlet ve devleti oluşturan bireylerin yaşamında asayişin sağlanmasının, toplumun huzur ve güvenliğinin korunmasının zorunlu bir ihtiyaç ve görevi olduğunu kaydetti.

Köklü kuruluşlardan olan polis teşkilatının, gücünü halktan ve kanunlardan aldığını ifade eden Koçdemir, şunları bildirdi:

Reklam
Reklam

"Türk polisi, kamu güvenliği ve huzurunun sağlanmasını güler yüzlü, objektif, dürüst, fedakar ve yardımsever görev anlayışıyla etkin ve süratle yerine getirmektedir. Kamu düzeni, vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde, toplumun ihtiyaç ve talepleri dikkate alınarak etkili, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle sağlanmaktadır. Emniyet mensuplarımızın bu sorumluluk bilinci ve görev aşkıyla milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde bundan sonraki çalışmalarında da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda, güvenliğin ve polisimizin ihtiyaçlarının sağlanmasına katkıda bulunan halkımıza, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim. Güven ortamının sağlanmasında emeği geçen, Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayışla mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: