Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü -Milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri mesaj yayımladı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri mesaj yayınladı.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, açıklamasında, polislerin özellikle son yıllarda yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı operasyonlarla Türkiye'ye zararı dokunan çeteler ve mafyaların zayıflatılmasında emeğinin büyük olduğunu belirtti.

Erdinç, şöyle devam etti:

"Sadece güvenliğimizin tehlikeye girdiği zamanlarda hatırladığımız polislerimiz, iyi baktığımız zaman görürüz ki, gece, gündüz, bayram, tatil demeden çok ağır şartlar altında, hayatlarını tehlikeye atarak görev yapıyorlar. Sadece adi suçlarla değil, her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle de başa çıkmaya gayret etmektedirler. Emniyet teşkilatının ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inanıyorum. Emniyet teşkilatının bu anlamlı gününü kutlar, şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilerimize ise uzun ömürler dilerken, özellikle Adana'da görev yapan tüm polislerimize görevlerinde başarılar dilerim."

Reklam
Reklam

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da oldukça zor şartlar altında ve büyük fedakarlıklarla ulvi bir görev ifa eden emniyet güçlerinin, Türk toplumunun gözbebeği olduğunu ifade etti.

Gürkan, şunları kaydetti:

"Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakar polisimiz, Türk milleti için en önemli güvence olarak öne çıkmaktadır. Kendi görev alanına giren konuların yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında da faaliyetler yürüten emniyet güçlerimiz toplumsal barışın mimarlarındandır. Bugün teknolojiyi ve küresel gelişmeleri yakından takip eden ve hareket kabiliyeti oldukça yüksek modern bir kurum haline gelmiştir. Bu vesile ile başta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılını kutlarım. Vatan toprağının her yerinde görevlerini ifa eden emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diler, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim."

Reklam
Reklam

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de 167 yıl önce kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın, bir çok zorluk ve sıkıntıları aşan ülkemizde her dönem milletin güven ve emniyetini muhafaza etmek için takdire şayan bir çalışma yürüttüğünü kaydetti.

Polislerin her dönemde ülkenin güvenliğine kast eden şer odaklarının korkulu rüyası olduğuna dikkati çeken Zenbilci, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü kutladı.

AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı da Türk polisinin huzur ve güvenliğin teminatı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Bütün vatandaşlarımızın esenliği, can ve mal güvenliği için günün 24 saatinde, kesintisiz olarak görev yapan Emniyet teşkilatını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için fedakarca hizmet veren polis teşkilatımızın kuruluşunun 167. yıl dönümünde, polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz