Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü -Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nce, kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 7 emekli polis memuruna plaket verildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nce, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 7 emekli polis memuruna plaket verildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nce, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 7 emekli polis memuruna plaket verildi.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Polisevi'ndeki plaket töreninde, polis teşkilatının emeklisine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Emniyetin vatandaşa huzur ve güven verebilmesi için önce kendi içerisinde sevgi ve saygıyı yakalaması gerektiğini söyleyen Cerrah, şunları kaydetti:

"Babam polisti. Doğduğum günden bu yana polis teşkilatının içerisindeyim. Sizlerden ayrılmadım. Çünkü mülki amir ile güvenlik güçleri birlikte çalışmak zorunda. Bir ilin asayişi birinci derecede mülki amirin elinde. Bunu da polisi, jandarmasıyla müşterek yapar. Osmaniye'de huzur ve güveni sağlayan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah bizleri nice yıllara kazasız, belasız bir şekilde ulaştırsın. Gençlerimizi, polislerimizi, milletimizi Allah korusun."

Reklam
Reklam

Daha sonra, emekli polis memurları Osman Türkoğlu, Bekir Öztürk, Abdullah Altun, Recep Kök, Nurettin Tosun ve Mahmut Kaplan'a plaketleri Vali Cerrah tarafından verildi.

Ardından, törene katılan polis aileleri arasında hediye çekilişi yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: