Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılı -İzmir Emniyet Müdürü Bilkay, Vali Kıraç'ı makamındaziyaret etti

İZMİR (A.A) - İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılı nedeniyle Vali Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret

İZMİR (A.A) - İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılı nedeniyle Vali Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Vali Kıraç, ziyarette yaptığı konuşmada, polis teşkilatının yaklaşık 12 bin 500 personeliyle İzmir'de görev yaptığını belirtti.

Polis teşkilatının, diğer ülkelere örnek olacak seviyeye yükseldiğini ifade eden Kıraç, "Halkın desteği olmadan başarılı olmak mümkün değildir. İzmir halkı da polisle iyi diyalog içerisinde. İzmir, barış ve huzur kentidir. Bunu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürü Bilkay da polis teşkilatının bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türk halkının hizmetinde olmaya devam edeceğini dile getirerek, "İzmir'i, Türkiye'nin değil, dünyanın en güvenli şehri olması için çalışıyoruz. Bu yolda da büyük mesafe aldık" dedi.

Ziyarette, Vali Kıraç'a, polis okulu öğrencileri tarafından yapılan ve ocak ayında vefat eden annesi Sarfinaz Kıraç ile birlikte olduğu karakalem tablo hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: