Türk Polis Teşkilatı'nun Kuruluşunun 167 Yılı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın, toplumun ve bireylerin can ve mallarının korunması, güvenlik ihtiyaçlarının karşılanması yanı sıra, Türkiye'deki huzurunun temini, toplumların birleşmesi ve asayişin sağlanmasında büyük rol üstlendiğini ifade etti. Ülkenin huzurunu sağlamak adına her türlü zorluklara göğüs gererek gece gündüz çalışan, fedakarlık gösteren polisin bu şerefli mesleği layıkıyla yerine getirdiğini kaydeden Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Polis Haftası'nın içinde bulunduğumuz Türk polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, toplumun güvenliğini korumak uğruna hayatını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki Türk Polis Teşkilatı'na çalışmalarında başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz