Türk polisinin "sanatsal yüzü"

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde polisin sanatsal yüzü bir kez daha sergilendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 10 Nisan 2011 Pazar günü Çankırı 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan stantlar içerisinde polisin sanatsal yüzü bir kez daha sergilendi.

Geçen yıllarda yağlı boya resim sergisi ile Çankırı'da bir ilki gerçekleştiren Çankırı POMEM'de görevli polis memuru Hasan Tahiroğlu bu yıl da POMEM standında "ebru ve hüsn-ü hat" sergisi ile polisin yalnızca asayiş olayları çerçevesinde kalmayıp sanatsal faaliyetlerde de nedenli başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Reklam
Reklam

Onsekiz adet çalışmanın yeraldığı bu yılki sergide yer alan eserlerde ebrunun çeşitli tarzlarının yanı sıra hüsn-ü hat sanatının da başarılı örneklerini görmek mümkün.

Hasan Tahiroğlu'nun sergi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, Çankırı POMEM'in yalnızca polislik eğitimi sınırında kalmayıp sanatsal ve kültürel faaliyetlerde de öğrencilerine bir çok imkanı sunduğunun altını çizerek örnek olabilecek bir eğitim merkezi olduğunu belirtti.

"Dönem içerisinde POMEM'de verilen kurslarda yapılan başarılı çalışmaları ile bu serginin açılmasına vesile olan arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuşan Polis Memuru Hasan Tahiroğlu sergiye olan yoğun ilgiden memnun olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz