Türk Riders’dan Motosiklet Senfonisi

Türk Riders Motosiklet Kulübü, Çukurova Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde şov yaptı.Şenliklerinin ikinci gününde Çukurova Üniversitesi tören...

Türk Riders Motosiklet Kulübü, Çukurova Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde şov yaptı.

Şenliklerinin ikinci gününde Çukurova Üniversitesi tören anıtında motosikletleriyle sıraya giren motosiklet sürücüleri daha sonra Türk Riders Adana Başkanı’nın el hareketlerine göre senkronize şekilde gaz açıp kısarak üniversiteyi egzoz sesiyle inletti.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da motosikletçilerin şovunu ilgiyle izledi. Türk Riders ekibi gösteri sonrası öğrencilerden büyük alkış aldı.
Şenliklerin üçüncü gününde ise Türk Riders ekibi gençlik sahnesinde kadınlar için oryantal ve erkekler için de oyun havası eşliğinde mini bir dans yarışması düzenledi. Şenlik alanındaki öğrencilerin alkışlarıyla belirlenen birinciye yat gezisi ve dalış kursu hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: