Türk Sağlık-sen 20 Yaşında

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen’in kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Türk Sağlık-Sen Şube...

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen’in kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, 20 yıl önce sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ümidi olarak sendikalarının kurulduğunu ve bugün Türk Sağlık-Sen’in ulu bir çınara dönüştüğünü kaydetti.

Sendikalarının 20 yılık geçmişinin hesabını yaptıklarında, hakkı ön planda tutup daima çalışanın yanında yer alarak üyeleri ile arasındaki bağlarını muazzam bir aile bağlılığına dönüştüren, ilkelerinden ödün vermeden, kurulduğu günden onurlu bir duruş sergileyen, zalime boyun eğmeyerek zulme çelik gibi bir iradeyle dur diyen bir sivil toplum örgütü olduğunu herkesin gördüğünü ifade eden Çetin, 20 yıldır sendikalarının çalışanın ümidi, haksızlıklar karşısında susmayan dili olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kuruluşundan bu yana sendikalarına destek verenlere teşekkür eden Turgay Çetin, “Tüm baskılara ve zorluklara rağmen Türk Sağlık-Sen bayrağını Türkiye'nin dört bir yanında dalgalandırmak için gecesini gündüzüne katıp, fedakârca mücadele eden şube başkanlarımızdan işyeri temsilcilerimize kadar teşkilatımızda görev alan tüm çalışma arkadaşlarımız övgülerin en kıymetlisini hak edenlerdir. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. 20 yılımızı kutlarken teşekkürlerin en özelini de bu büyük ailede tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına gönderiyoruz. Türk Sağlık-Sen'e üye olarak haklı mücadelemize destek veren, gerçek sendikacılığı tercih ederek hak arama davamızda bizimle birlikte yer alan tüm üyelerimize de teşekkür ederiz. 20. yılımız kutlu olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: