Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Özsoy: "Yapılacak Zamların Altından Kalkamayız"

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Mustafa Özsoy, sağlık çalışanları ve emeklilerin,

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Mustafa Özsoy, sağlık çalışanları ve emeklilerin, vergiler ve doğal gaza yapılacağı iddia edilen zamların altından kalkamayacağını söyledi.

Özsoy, Eskişehir Kent Konseyi toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının, bu yıl iki maaş zammından ilkini toplu görüşmeler dolayısıyla geç aldığını, ikincisinin de enflasyon ve vergilerden dolayı ellerine geçmeden eridiğini savundu.

Reklam
Reklam

Vergiler ve doğal gaza yapılacağı iddia edilen artışlardan özellikle sağlık çalışanlarının, emeklilerin ve asgari ücretle çalışanların olumsuz etkileneceğini dile getiren Özsoy, "Yapılacak zamların altından kalkamayız. Doğal gaza zam gelecek ve dolayısıyla bu elektriğe de yansıyacak. A'dan Z'ye toplumun tüm kesimleri bu zamlardan mağdur olacak" dedi.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: