Türk Sağlık-Sen'den Hastanede Anket Çalışması

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi, Kandıra Devlet Hastanesi çalışanlarıyla yemekhane hizmetleriyle ilgili anket düzenledi.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi, Kandıra Devlet Hastanesi çalışanlarıyla yemekhane hizmetleriyle ilgili anket düzenledi.

Trü Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker yaptığı açıklamada, yemek ve yemekhane hizmetinin sağlık çalışanlarına hastanelerde sunulan en önemli hizmetlerden biri olduğunu belirterek, özellikle 24 saat hizmetin kesintisiz sürdüğü kurumlarda yemek ve yemekhanede yaşanan sıkıntıların çalışanların günlük hizmet performanslarını etkilediğini söyledi.

Çeker, Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak bundan sonra faaliyet alanlarında bulunan hastanelerde yemek ve yemekhane ile ilgili anketler düzenleyeceklerini anlatarak, şube olarak çalışanların sağlığını yakından ilgilendiren bu konuda bir çalışmaya imza attıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anketlere ilk olarak Kandıra Devlet Hastanesi'nden başladıklarını dile getiren Çeker, yaptıkları ankette yemekhanenin durumunu ve çalışanların bu konudaki beklentilerini tespit etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Çeker, anket sonuçlarını hastane başhekimine sunduklarını belirterek, "Umarız bir adım atılır. Anket sonuçlarını yakın bir zamanda kamuoyuna da açıklayacağız. Bu tür çalışmaları diğer hastanelerde de gerçekleştireceğiz. Çalışanların da sürecin içinde böylelikle aktif olarak yer almasını sağlayacağız" dedi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: