Türk Standartları Enstitüsünden, Başkan Kavaklıgil’e ziyaret

Türk Standartları Enstitüsü Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i ziyaret etti.Çeşitli program ve incelemeler için Tosya ilçesinde gelen TSE Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti.

Türk Standartları Enstitüsü Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i ziyaret etti.
Çeşitli program ve incelemeler için Tosya ilçesinde gelen TSE Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram Güven, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Güven’e teşekkür eden Başkan Kavaklıgil, bir süre sohbet etti.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Türk Standartları Enstitüsü Kastamonu Belgelendirme Müdürü Sayın Bayram Güven’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz