Türk - Tayland İş Konseyi’nden iki anlaşma

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Tayland İş Konseyi, iki anlaşmaya birden imza attı. Yoğun görüşme...

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Tayland İş Konseyi, iki anlaşmaya birden imza attı. Yoğun görüşme trafinin ardından konseyin kuruluş anlaşması ile birlikte Türkiye ve Tayland arasında müteahhitlik alanında anlaşma yapıldı.
DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın ev sahipliğini yaptığı toplantıda, Türk-Tayland İş Konseyi Başkanı Refik Gökçek ve karşı kanat başkanı Pornsil Patchrintanakul tarafından imzalanan mutabakat metni ile her iki ülkede yapılacak ortak toplantılar için önemli bir adım atıldı.
Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Emin Sazak ve Taylan Müteahhitler Birliği arasında ise müteahhitlik alanında iş birliği anlaşması imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz