Türk Telekom: 70 - Galatasaray Medical Park: 76

Salon :ankara ArenaHakemler: Fatih Söylemezoğlu, Turgut Işık , Osman Sinan İşgülerTürk Telekom: Daniel Dee Brown...

Salon :ankara Arena
Hakemler: Fatih Söylemezoğlu, Turgut Işık , Osman Sinan İşgüler
Türk Telekom: Daniel Dee Brown 11 , Dragopasalic 8, Alper 11, Polat 8, Ceyhun 5, Barış 9, Miha Zupan 18,
Galatasaray Medical Park: Jamontgardon 11, Engin 5, Bonifacendong 18, Davidhawkins 15, Ersin Dağlı 3, Cenk Akyol 12, Milan Macvan 3, Furkan, Carlos Arroyo 9
1. Periyot:10-20
Devre: 31-39
3. Periyot: 47-56

Beko Basketbol Lig’inin 15. haftasının açılış maçında Galatasaray Medical Park deplasmanda Türk Telekom’u 76-70 yendi.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya istediği sayılarla başlayan Türk Telekom ilk 5 dakikaya kadar oyunda dengeyi sağlayabildi. Dış şutlarla sayılar arayan ancak bunda pek başarılı olamayan Galatasaray Medical Park boyalı alanda Boniface Ndong ile etkili oldu.

Top kayıplarını fazlasıyla yapan ev sahibi savunmasında da istediği tempoyu bulamadı. İlk periyotu rahat tempoda 20-10 üstün geçen sarı kırmızılı ekip ikinci periyotta oyuncu değişimlerinden istediği verimi alamadı. Ev sahibi ekip üst üste sayılar bularak sayı farkını eritmeyi başardı. (28-27)

Galatasaray ilk yarını son bölümünde skorer oyuncuları ile sayılar bularak soyunma odasına 39-31 önde gitti. Üçüncü çeyrekte Türk Telekom daha istekli göründü. Ceyhun’un dışarıdan attığı sayılar farkın açılmamasını sağladı. Konuk ekip Galatasaray hücum yapmakta zorlandığı gibi ribauntta alamadı.

Üçüncü periyotu da 56-47 önde tamamlayan sarı - kırmızılılar son çeyrekte Mika Zupan’ı durduramadı. Maçın skoreri Boniface Ndong takımına içerden sayılar kazandırdı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın son dakikasına Daniel Dee Brown damgasını vurdu. Farkı iki sayıya indiren Türk Telekom son hücumu değerlendiremeyince Galatasaray Medical Park karşılaşmadan 76-70 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: