Türk Telekom Aydın'da Altyapısını Güçlendiriyor

Türk Telekom, Aydın'da 13 bin 500 haneyi fiber kapsamına aldı.

Türk Telekom, Aydın'da 13 bin 500 haneyi fiber kapsamına aldı.

Türk Telekom Aydın İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin tüm illerinde aynı anda fiber internet dönüşümünü gerçekleştiren Türk Telekom'un, fiber internet teknolojisini Aydınlıların beğenisine sunduğu belirtildi.

Türk Telekom'un, Aydın'da 13 bin 500 haneyi fiber kapsamına alarak Aydınlıları fiber hızına taşıdığına dikkat çekilen açıklamada, şu hususlara yer verildi:

"Veri iletişiminde teknolojinin geldiği son nokta olan fiber hizmetini Aydının tüm bölgelerinde evlere ve binalara kadar götürecek olan Türk Telekom Aydın'ın tamamında fiber internet ile iletişim kalitesini artırmayı hedefliyor."

Reklam
Reklam

Türk Telekom Aydın İl Müdürü Arif Doyuran da "Altyapı konusundaki uzmanlığımız ve yatırımlarımızla Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirdiğimiz fiber dönüşümü tüm hızıyla devam ediyor. Türk Telekom fiber ordusu, Türkiye'de saatte 9 kilometre fiber döşeyerek bin 500 haneyi fiber kapsamına alıyor. Yatırımlar hız kesmeyecek" dedi.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: