Türk Telekom Binasına 400 Metrekarelik Dev Türk Bayrağı Asıldı

Sinop Türk Telekom İl Müdürlüğü Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 84. yıl dönümü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında özel olarak yaptırdığı yaklaşık 400

Sinop Türk Telekom İl Müdürlüğü Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 84. yıl dönümü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında özel olarak yaptırdığı yaklaşık 400 metrekarelik dev Türk bayrağını müdürlük binasına astı.

Sinop'un ve bölgenin en büyük bayrağı olduğu belirtilen dev Türk bayrağı binaya Türk Telekom personeli tarafından uzun bir çalışma sonucunda asıldı.

Türk Telekom İl Müdürü Baki Günay, bayrağı özel olarak yaptırdıklarını söyledi.

15 metreye 22,5 metre ebatlarındaki dev bayrağın İstanbul'da özel bir firmaya yaptırıldığını belirten Günay, "Bayrağı futbol sahasında ancak açabildik. Her etkinlikte ve özel günlerde asacağımız bayrak Sinop'un artık sembolü olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Günay, bayrağın vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.

Muhabir: Kenan Türkseven / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: