Türk Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü Mayıs Ayında Hizmete Açılacak

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kurum müdürleri ile birlikte, yapımı tamamlanan Türk Telekom Batı 2. Bölge...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kurum müdürleri ile birlikte, yapımı tamamlanan Türk Telekom Batı 2. Bölge Müdürlüğü binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Santral garaj mevkiinde yapımı tamamlanan Türk Telekom Batı 2. Bölge Müdürü Ahmet Yanbay, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve beraberindekileri ağırladı. Yeni binanın çok nezih, donanımlı ve fonksiyonel olduğunu belirten Vali Harput, binayı önümüzdeki Mayıs ayında hizmete sokmayı düşündüklerini anlattı. Bölge Müdür Ahmet Yanbay’dan bilgi alan Harput, binanın gurur duyulacak kalitede yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Toplam 6 ile hizmet verecek olan bölge müdürlüğünün, Bursa ve ülke için fevkalade önemli olduğunu belirten Vali Şahabettin Harput, kurum çalışanlarını kutladı. Bölge Müdürü Ahmet Yanbay da binanın son teknoloji ile donatıldığını belirterek, hizmetlerin aksamadan yürüdüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: