Türk Telekom çalışanları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü, ilde üniversite öğrencilerine ve Türk Telekom çalışanlarına yönelik bir dizi...

Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü, ilde üniversite öğrencilerine ve Türk Telekom çalışanlarına yönelik bir dizi etkinlik düzenledi.

Türk Telekomun Yozgat Bozok Üniversitesi'ndeTTNetle Geleceğini Netleştir etkinliğinde, kişisel gelişim uzmanları, üniversite öğrencilerine iş ve sosyal hayatta nasıl başarılı olabileceklerini anlattı. Öğrenciler arasında düzenlenen yarışma ve çekilişler ile öğrenciler birçok hediyenin sahibi oldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Kişisel Gelişim Uzmanı Canten Kaya Mutlu Aile, Mutlu Çalışan semineri verdi. Daha sonra Tiyatrocu Ahmet Yenilmezin oynadığıMehmet Akif Dönüyortiyatrosu sahnelendi. Tiyatroyu Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, İl Defterdarı Mustafa Işık, resmi ve özel banka müdürleri, Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesi öğretmenleri ve vatandaşlar izledi. Tiyatro oyununda özellikle Sorgunlu Kınalı Alinin Çanakkale Savaşlarındaki hikayesi seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Tiyatro bitiminde Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmeze takdim edilen çiçek, sanatçı tarafından Bitliste şehit olan polislerin anısına İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu`ya hediye edildi.

Reklam
Reklam

Etkinlik sonunda konuşan Türk Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan, Akife, Akifin bıraktığı mirasa, değerlere sahip çıkmayı, hizmet ettikleri şehirlerde toplumsal fayda üretmeyi önemsediklerini ifade etti. Kaplan, "Türk Telekom grubu olarak eğitimden sağlığa, yeşil ve temiz çevreden spora ülkemizin geleceğini ilgilendiren her sahada farkındalık oluşturmayı, destek vermeyi hedeflemekteyiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz