Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı'ndan Başkan Koçal'a Ziyaret

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı ve Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı ve Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türk Telekom Bölge Müdürü Ahmet Yanbay, Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Özen, Türk Telekom Yönetişim Direktörü Feridun İşal, Türk Telekom Yalova Şubesi Müdürü Hakan Tunç, Türk Telekom Operasyon Müdürü Numan Şahin hazır bulundu. İl müdürlüklerinin performanslarını değerlendirdiklerini, başarılı olanları da ödüllendirdiklerini dile getiren Kılıç, "Her ay iller yarışıyor programında kendi aramızda yarışıyoruz. Her ilimiz ay için yarışıyor Yalova yıl birinciliği için çalışmış. Mayıs ayından beri başlayan bu yarışmada Yalova ili Türkiye’nin en küçük illerden biri olmasına rağmen en başarılı il oldu. Biz de bu başarıyı kutlamak için Yalova'ya geldik." diye konuştu. Yalova Türk Telekom Müdürlüğünün yapılan değerlendirmeler sonucunda 81 il arasında 1'inci olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Koçal, "Müdür beyin şahsında başarıda emeği olan kurumun tüm personellerini tebrik ederim. Yalova'nın adının böyle güzel sonuçlarla anılması hepimizi memnun ediyor. Başarıların devamını diliyorum" dedi. Koçal, Türk Telekom yetkililerine Zaman ve Mekandan Bağımsız Kamu Yönetim Sistemi olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: