Türk Telekom, müşterilerini Manchestar’a götürüyor

Türk Telekom, KAZANMAKMAK kampanya üyelerini 22 Nisan tarihinde Manchester’da oynanacak olan Manchester United-Everton maçına götürüyor....

Türk Telekom, KAZANMAKMAK kampanya üyelerini 22 Nisan tarihinde Manchester’da oynanacak olan Manchester United-Everton maçına götürüyor. 29 Mart’a kadar www.facebook.com/kazanmakmakadresinden “Neden Manchester United maçına ben gitmeliyim?” sorusuna en güzel cevabı veren 3 üye, çift kişilik İngiltere seyahati ve Manchester United maçına bilet kazanacak.

Seçilen üyelerin, 20 Nisan-23 Nisan 2012 tarihleri arasında 3 gece 4 gün tüm ulaşım, transfer, konaklama, rehberlik giderleri karşılanacak. Talihliler 1 Nisan Pazar günü www.facebook.com/kazanmakmak adresinden duyurulacak.

Reklam
Reklam

Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 0800 500 1 500 numaralı hattan, www.kazanmakmak.com.tr ve http://www.facebook.com/Kazanmakmak adresinden ulaşılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Telekom müşterileri, www.kazanmakmak.com sitesinden kolayca KAZANMAKMAK üyesi olabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz