Türk Telekom, Sarız'da 3 Başarılı Öğrenciye Burs Verdi

Türk Telekom, Kayseri’de bulunan Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nun başarılı üç öğrencisine de burs...

Türk Telekom, Kayseri’de bulunan Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nun başarılı üç öğrencisine de burs desteğinde bulundu. Şirket, aynı zamanda okulun sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla spor gereçleri dağıttı.

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başlattığı burs uygulamasıyla Türk Telekom Okulları’nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs veren Türk Telekom, bu desteğini 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan üç başarılı öğrenciye burs yardımında bulunan Türk Telekom, okula ayrıca forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri yardımında bulundu.

Reklam
Reklam

Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Muhammet Katmer, yapılan burs ve spor gereçleri desteğine ilişkin olarak şunları söyledi: “Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürlüğü olarak, şirketimizin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği bu projede rol almaktan mutluluk duyuyoruz. Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nda başarılı öğrencilerimize sunduğumuz burs olanağıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla ise yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz.”

Türk Telekom, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 TL’lik eğitim bursu veriyor. Türk Telekom’un sunduğu burs imkanından Türk Telekom Okulları’nda okuyan, aile gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrenciler faydalanabiliyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: