Türk Telekom Turnuvası’nın basın toplantısı yarın yapılacak

Sakarya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Telekom Turnuvası’nın basın toplantısı yarın düzenlenecek. Sakarya Elmas Garden...

Sakarya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Telekom Turnuvası’nın basın toplantısı yarın düzenlenecek. Sakarya Elmas Garden Inn Otel’de 12.00’de başlayacak olan basın toplantısına A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, yerel yöneticiler, davetliler ve basın mensupları katılacaklar.

Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası ile ilgili bilgilerin paylaşılacağı ve turnuva ile ilgili detayların açıklanacağı belirtildi. Yıldız Erkekler kategorisinde dünyanın en prestijli turnuvalarından biri olarak değerlendirilen Türk Telekom Uluslararası Türk Telekom Turnuvası'nda bu yıl 12 takım mücadele edecek.

Reklam
Reklam

28 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan turnuvada maçlara Sakarya Atatürk ve Lütfü Yaman Spor Salonları ev sahipliği yapacak.

28 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında turnuvanın grup maçları oynanacak. 2 Şubat tarihinde katılımcı takımlar bir gün dinlendikten sonra, 3 Şubat tarihinde itibaren turnuvanın final grubu maçları başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz