Türk Telekom ucuz atlattı!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İtalya'da büyük bir tehlike atlattı. Başkent temsilcisi, Bormio kentinde Avrupa Ligi takımlarından Armani Jeans Milano ile sezonun ilk maçını oynarken salonun ortasındaki lambalardan biri sahanın tam ortasına düştü. Şans eseri sporculardan hiçbiri yaralanmazken, maçın bitmesine 6.30 dakika kala Türk Telekom 76-70 geride iken yarıda kalan karşılaşma tamamlanamadı.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan antrenör Ercüment Sunter, oyunun tamamında oyuncularına eşit süre verdiğini, hücumdan memnun kaldığını, ilerleyen zamanlarda daha iyi savunma yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Genel menajer İrfan Yücesoy ise İtalya'da çok güçlü takımlarla oynayacaklarını belirterek, "Bugünkü rakibimiz, İtalya liginin güçlü takımlarında biri. Başlangıç olarak iyi bir görüntü verdiğimizi söyleyebilirim. Yaşadığımız tehlikeden salondaki hiç kimsenin yara almadan kurtulması günün en sevindirici olayıydı. İlerleyen günlerde daha iyi performans göstereceğiz" diye konuştu.