Türk Telekom, Vatandaşı Ankesörlü Telefonla Bedava Görüştürecek

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, ülke genelinde başlattıkları kampanya ile hafta sonları bütün...

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, ülke genelinde başlattıkları kampanya ile hafta sonları bütün ankesörlü telefonlarda, telefon kartı ile yapılan şehir içi ve şehirler arası aramaların ücretsiz olacağını söyledi.

Türk Telekom, ankesörlü telefonlardan hafta sonları yapılacak görüşmelerde 6 ay süreyle ücret almayacak. Yazılı açıklamada bulunan Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, "Bu kampanyamız ülke genelinde geçerli. Kampanya kapsamında herhangi bir aramada sayı sınırı bulunmayacak. Bedava görüşmeler askeriye ve cezaevi konum grupları dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak. Kredi kartları ile bedava görüşme yapılabilecek. Halkımıza sevdikleriyle sınırsız konuşma fırsatı veren kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: