Türk Telekom’da Genel Müdür Tahsin Yılmaz

Türk Telekom, yönetimini yeniledi. Şirkette 2010 Ağustos ayından beri Genel Müdürlük görevini yürüten Gökhan Bozkurt,...

Türk Telekom, yönetimini yeniledi. Şirkette 2010 Ağustos ayından beri Genel Müdürlük görevini yürüten Gökhan Bozkurt, Yönetim Kurulu Başkanı Özel Danışmanı olarak atandı. Bozkurt’tan boşalan makama TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz getirildi.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, yeni görevlendirmelere dair yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Tahsin Yılmaz’ın grubumuz şirketlerinden TTNET’te bugüne kadar elde ettiği başarılarını Türk Telekom’da devam ettireceğine güvenim tamdır. Türk Telekom, yeni yönetimi ile müşterilerine ve diğer tüm paydaşlarına katma değerli hizmetler vermeye devam edecektir. Dinamik ve etkili faaliyetlerine odaklanacak olan Türk Telekom, güçlü ve devamlı büyüme hedefine bağlı kalacaktır. Genel Müdürlüğü döneminde Türk Telekom’un büyümesine değerli katkılarda bulunan Gökhan Bozkurt’a teşekkür ediyorum; kendileri özel danışmanım olarak görevine devam edecek ve Türkiye'de ticari faaliyetlerimizde nasıl büyüme elde edeceğimiz ve gelecek dönem planlarımızla ilgili yeni yön ve vizyonumuzu belirleme konularında bana yakinen yardımcı olacaktır.”

Reklam
Reklam

Türk Telekom’un yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2008’den bu yana TTNET Genel Müdürlüğü’nü yürütüyordu. Kabataş Erkek Lisesi ile ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan ve kariyer hayatına 1989’da PTT'de başlayan Yılmaz, 1994’ten 2004’e dek muhtelif GSM operatörlerinde yöneticilik yaptı. 2004’te Nokia bünyesine katılan Yılmaz, ülke dışı mobil ve sabit şebekeleri idare etti. 1968 doğumlu olan Tahsin Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: