Türk Telekom'dan 85 kuruşa 65 bin otobüs bileti

İletişim ve teknoloji şirketi Türk Telekom ile seyahat firması Kamil Koç'un işbirliği ile düzenlenen indirimli...

İletişim ve teknoloji şirketi Türk Telekom ile seyahat firması Kamil Koç'un işbirliği ile düzenlenen indirimli bilet kampanyasından 32 bin 500 kişi faydalandı. Kampanya çerçevesinde 65 bin bilet 85 kuruştan satıldı.
Türk Telekom, 3 Ağustos–30 Ağustos 2011 tarihleri arasında düzenlenen söz konusu kampanyaya 32 bin 500 müşterisinin katıldığını ve bu müşterilerinin 65 bin bilet satın aldığını açıkladı. Kampanyaya katılan müşteriler Kamil Koç Yolkart ile satın aldıkları çift yönlü biletlerden dönüş biletine yalnızca 85 kuruş ödedi.
Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kampanyayı, 'müşterileri için değer yaratmak ve onların aile bütçelerine katkıda bulunmak' amacıyla bir dizi kampanya düzenlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Kamil Koç işbirliği ile başlattığımız bu kampanyalarımızı, Aygaz ve Boyner işbirliği ile sürdürdük. Büyük ilgi gören bu kampanyalar serimize yeni markalarla yapacağımız işbirliği çalışmaları ile devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz