Türk Telekomdan "Cem Yılmaz" atağı

İSTANBUL (İHA) - Türk Telekom, yeni dönem iletişim projeleri için ünlü şovmen Cem Yılmaz'la anlaştığını açıkladı. Yapılan anlaşmanın tanıtıldığı basın toplantısında Cem Yılmaz, yaptığı esprilerle katılımcıları güldürdü.

Cem Yılmaz'la yapılan anlaşmanın tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, "2006, Türk Telekom'un özelleştirme sonrası yeniden yapılanma yılı oldu. 2007 ise Türk Telekom'un performans yılıdır. Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Cem Yılmaz, bu süreçte Türk Telekom'a önemli katkılarda bulunacak. Kendisi ile 2008 sonuna kadar anlaştık, reklam ve kampanyalarımızda yer alacak ve Türk Telekom'un kimliğinin yanında ürün ve hizmetlerinin tanıtımına çok değerli katkılarda bulunacak" dedi. Kutadgu, Nisan ayını telefon faturalarının zamlı olup olmayacağına dair sorulan sorular üzerine, Nisan ayında ciddi zamlar olacağı haberlerinin bir yorum olduğunu, gerçek olmadığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Sanatçı Cem Yılmaz ise zaman zaman yaptığı esprili açıklamalarla katılımcıları gülüp geçirdi. Cem Yılmaz, Türk Telekom'un Türkiye'nin en önemli firmalarından birisi olmasının kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek, "İletişim projeleri dahilinde Türk Telekom'un ürün ve hizmetlerini tanıtırken reklamın soğuk yüzü olmak yerine, aynı zamanda bir Türk Telekom müşterisi olarak diğer müşterilerle bu ürün ve hizmetlerle ilgili bilgiyi paylaşan ve onları haberdar eden birisi olmayı tercih edeceğim" diye konuştu.