Türk Telekom'dan, Denizli Belediyesine Sanal Santral

Türk Telekom, Denizli Belediyesi için sanal santral kurdu.

Türk Telekom, Denizli Belediyesi için sanal santral kurdu.

Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada, sanal santralin kendilerini 700 bin liralık maliyetten kurtardığını ayrıca birimler arası telefon görüşmelerinde yüzde 30 tasarruf sağlanacağını belirtti.

Zolan, "Belediye olarak Türk Telekom'un alt yapısını kullanmaya karar verdik. Denizli Büyükşehir olduğunda birimlerimiz artacak. İletişimin kesintisiz ve hızlı olması gerekiyor. Bundan böyle belediye binamızda santral olmayacak. Sanal santralimiz Türk Telekom Müdürlüğü'nde olacak. Bu sisteme geçmekle birlikte yeni santral alımından kurtulduk. Sistemle 49 birim hattımız birbirine dahili hat gibi bağlanacak. Bu sayede de telefon görüşmelerimizde yüzde 30 tasarruf yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Türk Telekom yetkilileriyle protokol imzalandı.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: